Pakalpojumi

Telpu uzkopšana

Inovācijas un modernas tehnoloģijas ir efektīvas uzkopšanas pamats. Vizii nodrošina tirdzniecības, ražošanas un publisko telpu ikdienas uzkopšanu un ģenerālo tīrīšanu. Pieredzējis partneris arī sarežģītos tīrīšanas darbos.

Skatīt vairāk

Specializēta tīrīšana pēc Covid-19 gadījuma

Nodrošinām specifisku dezinfekciju ar specializētajiem līdzekļiem pie klientiem, kuru telpās bijis ar Covid-19 inficēts cilvēks. Esam snieguši pakalpojumu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam un ārstniecības iestādēs, kur ārstējas Covid-19 pacienti.

Skatīt vairāk

Lielas noslodzes publisko telpu uzkopšana

Nodrošinām ikdienas un ģenerālo publisko telpu uzkopšanu. Nemanāmi, bet efektīvi nodrošinām, lai lidosta, autoosta, stacija, muzejs, koncertzāle vai cita veida izklaides vieta – arī ar lielu apmeklētāju noslodzi – būtu sakopta un tīra pat lielākajās apmeklētāju pieplūduma stundās.

Skatīt vairāk

Uzkopšana izglītības iestādēs

Nodrošinām uzkopšanas pakalpojumus izglītības iestādēs – no bērnudārziem līdz augstskolām un pieaugušo izglītības centriem.

Skatīt vairāk

Sabiedriskā transporta uzkopšana

Attīstot pakalpojumu klāstu, nodrošinām sabiedriskā transporta – vilcienu, autobusu, mikroautobusu, taksometru un citu transportlīdzekļu – uzkopšanu gan pie klienta, gan mūsu tehniskajā centrā.

Skatīt vairāk

Uzkopšana ārstniecības iestādēs un sociālās aprūpes centros

Respektējot specifiskās ārstniecības iestādes prasības un standartus – nepieciešamību pēc augstākās kvalitātes – ārstniecības iestāžu uzkopšanu nodrošinām tikai ar tām piemērotiem sertificētiem uzkopšanas līdzekļiem.

Skatīt vairāk

Mazumtirdzniecības objektu uzkopšana

Inovācijas un modernas tehnoloģijas ir efektīvas uzkopšanas pamats. Clean R nodrošina tirdzniecības, ražošanas un publisko telpu ikdienas uzkopšanu un ģenerālo tīrīšanu. Pieredzējis partneris arī sarežģītos tīrīšanas darbos.

Skatīt vairāk

Vairumtirdzniecības un ražošanas objektu uzkopšana

Pielāgojoties klienta darbam un ražošanas specifikai, jebkurā diennakts laikā nodrošinām vairumtirdzniecības objektu, noliktavu un ražošanas telpu uzkopšanu.

Skatīt vairāk